Retningslinjer for kamper i Hoppern idrettshall

Retningslinjer for hjemmekamper for Moss Basketballklubb (oppdatert 24/10)

  • Ingen med Covid-19 symptomer slipper inn i hallen
  • Nye lag og publikum kommer ikke inn i hallen før alle fra kampen før er ute. Spillere bør derfor ha på seg varme klær mens de venter på å komme inn. Regionen har satt av 15 minutter ekstra mellom kampene, så det skal bli tid til oppvarming inne i hallen. Vi oppfordrer lagene til å komme seg raskt ut av hallen etter endt kamp for at nye lag skal slippe inn fortest mulig.
  • Vi ønsker publikum velkommen, men vi har en grense på 50 tilskuere på tribunen. Vi vasker benkene på tribunen mellom hver kamp, så det kan bli noe venting for publikum før man slipper inn hvis det ikke er første kamp for dagen.
  • Alle benytter seg av hånddesinfeksjon ved inngangen til hallen, og publikum registrerer seg ved ankomst.
  • Tribunen vil være delt opp i to. Hjemmelagets tilskuere vil sitte på venstre side, bak hjemmelagets benk.  Bortelagets tilskuere sitter på høyre side, bak bortelagets benk.
  • Vi henstiller alle til å følge generelle retningslinjer for smittevern. Det vil være en vakt på tribunen for å påse at 1-metersregelen holdes.
  • Garderobene vil være stengt, så vi oppfordrer lagene til å komme ferdig skiftet. Inngang til hallen for spillere er mellom garderobe D og E. Bortelaget går derfra til høyre og bruker døren der, hjemmelaget går til venstre og bruker døren som er der.
  • Vi har enkel kiosk, hvor kun Vipps er godkjent betalingsmiddel.

Velkommen til Hoppern idrettshall 😊

Dette innlegget ble publisert i . Bokmerk permalenken.