Bruksvilkår

Sist oppdatert: 18.12.2023

Vennligst les nøye gjennom disse bruksvilkårene før du bruker Moss Basketballklubb sin nettside (heretter referert til som «nettsiden»). Ved å bruke nettsiden, godtar du å følge og være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, vennligst ikke bruk nettsiden.

1. Bruk av Nettsiden

1.1. Du samtykker i å bruke nettsiden kun til lovlige formål og i samsvar med disse vilkårene.

1.2. Du er ansvarlig for å sikre at all informasjon du gir ved registrering eller på annen måte er nøyaktig og oppdatert.

2. Opphavsrett og Eiendomsrett

2.1. Alt innhold på nettsiden, inkludert tekst, grafikk, bilder, logoer, lyd og video, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter tilhørende Moss Basketballklubb eller tredjeparter.

2.2. Du samtykker i å respektere alle opphavsrettigheter og eiendomsrettigheter relatert til nettsiden og dens innhold.

3. Begrensninger

3.1. Du forplikter deg til å ikke bruke nettsiden på en måte som kan forårsake skade, deaktivere eller overbelaste nettsiden, eller hindre andre i å bruke nettsiden.

3.2. Du skal ikke forsøke å få uautorisert tilgang til deler av nettsiden, servere eller annet utstyr tilknyttet nettsiden.

4. Ansvarsfraskrivelse

4.1. Moss Basketballklubb gir ingen garantier for nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten av informasjonen på nettsiden.

4.2. Moss Basketballklubb er ikke ansvarlig for eventuelle tap eller skader som oppstår som følge av bruk av nettsiden eller reliat på informasjonen som er tilgjengelig på nettsiden.

5. Endringer i Vilkårene

5.1. Moss Basketballklubb forbeholder seg retten til å endre disse bruksvilkårene når som helst. Endringer trer i kraft umiddelbart ved publisering på nettsiden.

Ved å bruke Moss Basketballklubb sin nettside, samtykker du i å være bundet av disse bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar vilkårene, ber vi deg vennligst om å avstå fra å bruke nettsiden.

Kontakt oss via kontaktskjema hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse bruksvilkårene.