Personvernserklæring

Sist oppdatert: 18.12.2023

Moss Basketballklubb (heretter referert til som «vi», «oss» eller «klubben») er forpliktet til å beskytte personvernet til våre medlemmer, besøkende og brukere av vår nettside. Denne personvernserklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og deler personlig informasjon.

1. Innledning

1.1. Denne personvernserklæringen gjelder for all personlig informasjon som samles inn gjennom Moss Basketballklubb sin nettside.

2. Informasjon vi samler inn

2.1. Vi kan samle inn personlig informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, navn, e-postadresse, telefonnummer og annen relevant informasjon når du registrerer deg som medlem, melder deg på arrangementer eller kommuniserer med oss.

3. Hvordan vi bruker informasjonen

3.1. Vi bruker den innsamlede informasjonen til å administrere medlemskap, levere tjenester, informere om arrangementer og aktiviteter, forbedre nettsiden, og oppfylle juridiske forpliktelser.

3.2. Vi kan også bruke informasjonen til å sende relevant informasjon og markedsføringskommunikasjon, men kun med ditt samtykke.

4. Deling av informasjon

4.1. Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle juridiske forpliktelser eller administrere aktiviteter som du har meldt deg på.

5. Sikkerhet

5.1. Vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte personlig informasjon fra tap, misbruk og uautorisert tilgang.

6. Dine rettigheter

6.1. Du har rett til å be om innsyn i, korrigering av, eller sletting av personlig informasjon vi har om deg. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt til markedsføringskommunikasjon når som helst.

7. Endringer i personvernserklæringen

7.1. Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernserklæringen. Endringer vil bli kunngjort på nettsiden, og det er ditt ansvar å gjennomgå disse regelmessig.

8. Kontakt oss

8.1. Hvis du har spørsmål om vår personvernserklæring, ta kontakt med oss via kontaktskjema.